torsdag den 14. april 2011

To Hurtige Salater



.. Couscous-salat med rødbede & lun linsesalt med grønne bønner.

Du kan enten lave salaterne individuelt som tilbehør eller gøre som jeg gjorde til aften - spise dem med brød til.

Her følger opskrifter - mange af ingredienserne er på gefühlen og til ca. 2 prs

Til din couscoussalat skal du bruge ...

1 dl.Couscous
2 Rødbede
2 Rødløg
Salt
Oliveolie

1 dl couscous overhældes med 2,5 dl. kogende vand, trækker i 5 minutter og afkøles.
Couscous'en blandes med to store rødbeder skåret i små tern samt 1 stort rødløg i tern.
Tilsæt en lille smule olivenolie og salt.
Rør det hele sammen og få den fineste lysrøde couscous-salat.

Til din lune linsesalat med grønne bønner skal du bruge ...

Grønne linser (ca. 2 dl)
En god håndfuld friske grønne bønner
Rødløg
Hvidløg
Olivenolie til stegning
Salt

Kog grønne linser møre og hæld derefter vandet fra.
Skær evt. de friske grønne bønner i mindre stykker og svits dem på en stegepande med to fed hakket hvidløg og to mellemstore rødløg i både. Svits så det gyldnes og bønnerne stadig er sprøde. Tilsæt derefter linserne og smag til med salt.

Let og lækkert!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar