fredag den 14. september 2012

Stenalderbrød - Brød uden mel


















Lækker lækkert brød, jeg bare dele med jer. Min søde nabo kom ind med et halvt af slagsen forleden og jeg er efterfølgende blevet så afhængig af brødet. Det mætter bare så godt. Og så er det fyldt med lækre kerner og slet ingen hvede. Det' noget vi kan li' herhjemme :-)



Værs'go:



100g valnødder

100g mandler

100g sesam

100g hørfrø

100g solsikkekerner

100g græskarkerner

5 æg

1 dl. olie

1 tsk salt

evt. en lille sjat honning (det er ikke i den oprindelig opskrift, men jeg synes det komplimenterer brødet rigtig godt)



Og så enkelt er det:



Alt blandes i en skål (intet hakkes - mandler og valnødder skal i hele), hældes i en brødform beklædt med bagepapir eller i en silikoneform og bages i en forvarmet ovn på 160 grader i 1 time.



Det er let ikke? Og det er saftsusme lækkert!










Ingen kommentarer:

Send en kommentar